Kurs i botanisk trykk/ecoprint, trykk med planter på papir og tekstiler- 4. og 5. mai

Kurs i botanisk trykk/ecoprint, trykk med planter på papir og tekstiler- 4. og 5. mai

kr 2600

Velkommen til et spennende og kreativt kurs i ecoprint/botanisk trykk med blomster og blader på tekstiler og papir

Botanisk trykk/ecoprint er teknikker hvor man bruker planter for å få plantetrykk på papir og ulike tekstiler. Denne teknikken har fått økende popularitet de siste årene.

Tidspunkt: Lørdag 04. mai 2024 kl. 11.00 – 17.00 og søndag 05. mai 2024 kl. 10.00 – 16.00

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen (inngang Tordenskioldsgate)

Pris: 2600,- Inkluderer plantematerialer, beis/hjelpemidler og lån av utstyr. Tekstiler (ull, bomull, lin m.m.) og papir (akvarell/bomull) som egner seg til trykk må deltakerne ta med selv eller forhåndsbestille hos oss. Vi har både papir og tekstiler til salgs på Spinnestua. Mer informasjon gis ved påmelding.

Det er bindende påmelding 4 uker før kursstart. Etter dette er det kun ved sykdom eller lignende at man kan få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det må være minst 4 deltakere for at kurset gjennomføres.

På dette kurset får kursdeltakerne rikelig med praktisk erfaring. Vi trykker med planter på papir og tekstiler i mindre formater. Dette er også noe man kan gjøre hjemme, da man ikke trenger så mye utstyr.

Vi skal bruke hele planter, blomster, blader, røtter m.m. og naturmaterialer som egner seg til trykk, samt bruke plantematerialer og hjelpemidler/beis for å få forskjellige effekter og bakgrunnsfarger. I tillegg får kursdeltagere teoretisk gjennomgang av kjemi, beising, hjelpemidler og om planter og fargestoffer. Deltakerne oppfordres også til å ta med eget plantemateriale. Dette gir vi informasjon om ved påmelding.

Overnatting og parkering:

Vi har avtale med Tollboden hotell og kursdeltakere får 15% rabatt ved overnatting. Ta kontakt med oss for rabattkode.

Det er parkeringshus rett i nærheten som er gratis etter kl. 12.00 på lørdager og gratis hele søndagen.

Spinnestua ligger kun 3 min gange fra Drammen togstasjon.

 

Tomt på lager

Kategori: