Kurs i ecoprint/botanisk trykk med planter på tekstiler og papir – 8. og 9. juni. Kurset er fullt. Ta kontakt om du ønsker å stå på venteliste

Kurs i ecoprint/botanisk trykk med planter på tekstiler og papir – 8. og 9. juni. Kurset er fullt. Ta kontakt om du ønsker å stå på venteliste

Kurset er fullt. Ta kontakt om du ønsker å stå på venteliste.

Velkommen til et spennende kurs i ecoprint/botanisk trykk med blomster og blader på tekstiler og papir

Botanisk trykk/ecoprint er teknikker hvor man bruker planter for å få plantetrykk på papir og tekstiler

Tidspunkt:
Lørdag 08.06. 2024 kl. 11.00 – 17.00
+ Søndag 09.06.2024 kl. 10.00 – 16.00

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen, inngang Tordenskioldsgate

Pris: 2600,- Inkluderer materialer og lån av utstyr. Garn må man ha med selv

På kurset får kursdeltakerne rikelig med praktisk erfaring. Vi trykker med planter på papir og tekstiler i mindre format. Dette er også noe man kan gjøre hjemme, da man ikke trenger så mye utstyr. Vi skal bruke hele planter, blomster, blader m.m. og naturmaterialer som egner seg til trykk, samt bruke plantematerialer og hjelpemidler/beis for å få forskjellige effekter og bakgrunnsfarger. Det blir en gjennomgang av teori om beising/hjelpemidler og om planter og fargestoffer. Kursdeltakerne tar også gjerne med noe plantematerialer selv som er tilgjengelig ute. Dette gir vi informasjon om ved påmelding. Tekstiler (ull, bomull, lin m.m.) og papir (akvarell/bomull) som egner seg til trykk må deltakerne ta med selv, men vi har både papir og tekstiler til salgs på Spinnestua. Informasjon om dette gis ved påmelding.

Vi har avtale med Tollboden hotell og kursdeltakere får 15%rabatt ved overnatting. Ta kontakt for å få kode. Det er parkeringshus rett i nærheten, gratis etter 12.00. på lørdag og gratis hele søndag. Det er 2 min. gange fra Drammen togstasjon.

Det er bindende påmelding 4 uker før kursstart. Etter dette er det kun ved sykdom eller lign. at man kan få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det må være minst 4 deltakere for at kurset gjennomføres.

Kategori: