Kurs i plantefarging med norske planter – 29. og 30. juni

Kurs i plantefarging med norske planter – 29. og 30. juni

kr 2600

Kurs i farging med planter fra norsk natur og planter vi kan dyrke i hagen.

På dette kurset skal vi farge garn med planter, blomster og røtter som du kan dyrke i din egen hage, eller finne ute i norsk natur. Du lærer alt du trenger å vite om beising, forbehandling av garnet før farging, hvilke planter som egner seg til farging, fargeprosessen og etterbehandling av garnet. Du kan farge på både ull, bomull og lingarn. Om du vil farge på ferdige stoffer eller plagg kan du gjøre det også. Kursdeltakerne får farget 15-20 hesper hver seg. Kurset passer både for helt ferske plantefargere og de med erfaring.

Tidspunkt:
Lørdag 29.06. 2024 kl. 11.00 – 17.00
+ Søndag 30.06.2024 kl. 10.00 – 16.00

 

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen, inngang Tordenskioldsgate

Pris: 2600,- inkluderer beis/hjelpemidler, fargemateriale og lån av utstyr.  Garn kan kjøpes hos oss, eller ha med selv. Det gis 10% avslag på garn hos Spinnestua under og i forbindelse med kurset. Det serveres kaffe, te og litt frukt under kurset.

Det er bindende påmelding 4 uker før kursstart. Etter dette er det kun ved sykdom eller lignende at man kan få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det må være minst 4 deltakere for at kurset gjennomføres.

Kursdeltagere får 15% rabatt på overnatting hos Clarion Hotell Tollboden. Ta kontakt for rabattkode.

Det er rimelig parkering i Blichs parkeringshus rett ved Spinnestua. Det tar ca. 3 min. å gå til Spinnestua fra togstasjonen i Drammen.

Velkommen til en spennende og lærerik helg.

6 på lager

Kategori: