Spinnekurs 1- nybegynner – litt øvet – 9. august

Spinnekurs 1- nybegynner – litt øvet – 9. august

kr 950

Velkommen på spinnekurs

Tidspunkt:
Tidspunkt: onsdag 9. august 10.00 -15.00

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen, inngang Tordenskiolds gate

Pris: 950,- inkluderer lån av utstyr, rokk og ull/fiber. Man kan ha ned ull/fiber selv om man ønsker.

Kurslærere: Elisabeth Riiber

Dette kurset er for de som er nybegynnere og litt øvede.

Tomt på lager

Kategori:

Har du lyst til å lære kunsten å spinne garn?
På dette kurset får du lære å karde ulla med håndkarder og du får lære ulike spinne og tvinneteknikker ut i fra ønsker og ferdigheter. Man får spunnet og tvunnet 1 eller 2 hesper med to-trådgarn i løpet av kurset. Det blir gjennomgått og forklart hvordan de ulike typer rokker fungerer og hvordan man kan vaske ull og garn, Vi bruker mest ferdig kardet og vasket ull, men man får muligheten til å spinne av farget ull/fiber. På dette kurset prioriterer vi først og fremst det å å lære å spinne og tvinne. De som kan noe fra før får anledning til å lære flere teknikker.

Det er bindende påmelding 4 uker før kursstart. Etter dette er det kun ved sykdom eller lign. at man kan få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det må være minst tre deltakere for at kurset gjennomføres.

Kursdeltagere får 15% rabatt på overnatting hos Clarion Hotell Tollboden. Ta kontakt for rabattkode. Det er rimelig parkering i Blichs parkeringshus rett i nærheten. Gratis etter 12.00 på lørdag og gratis hele søndagen. 2 min gangavstand fra Drammen togstasjon.