Spinnekurs 14. og 15. oktober – nybegynnere og litt øvede – fulltegnet

Spinnekurs 14. og 15. oktober – nybegynnere og litt øvede – fulltegnet

Spinnekurs for nybegynnere og litt øvede

Tidspunkt:
Lørdag 14.10. 23 kl. 11.00 – 17.00
+ Søndag 15.10. 23 kl. 10.00 – 16.00

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen, inngang Tordenskioldsgate

Pris: 1950,-  Inkluderer ull/fiber og lån av rokk og annet utstyr

 

 

Kategori:

Har du lyst til å lære å spinne garn?
Her får du lære å karde ulla med håndkarder, kardemaskin og bruke blandebrett. Du får lære ulike spinne og tvinneteknikker ut i fra ønsker og ferdigheter. Man får spunnet og tvunnet flere hesper med to-trådgarn i løpet av kurset. Det blir gjennomgått og forklart hvordan de ulike typer rokker fungerer og hvordan man kan vaske ull og garn, Vi bruker også ull direkte fra sauen og fra ulike saueraser.
Er du nybegynner så gir dette kurset deg en grundig innføring i spinning. De som kan litt fra før for muligheter til å lære flere teknikker.

Det er bindende påmelding 4 uker før kursstart. Etter dette er det kun ved sykdom eller lign. at man kan få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det man være minst 3 deltakere for at kurset gjennomføres.

Kursdeltagere får 15% rabatt på overnatting hos Clarion Hotell Tollboden. Ta kontakt for rabattkode. Det er rimelig parkering i Blichs parkeringshus rett i nærheten. Gratis etter kl. 12.00 på lørdag og gratis hele søndag. Det er tre minutters gangavstand fra togstasjonen i Drammen.