Spinnekurs- nybegynner og litt øvede- 20. og 21. april – FULT, ta kontakt for venteliste

Spinnekurs- nybegynner og litt øvede- 20. og 21. april – FULT, ta kontakt for venteliste

Spinnekurs for nybegynnere og litt øvede

Tidspunkt:
Lørdag 20.04. 2024 kl. 11.00 – 17.00
+ Søndag 21.04. 2024 kl. 10.00 – 16.00

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen, inngang Tordenskioldsgate

Pris: 2100,-  Inkluderer ull/fiber, lån av rokk og annet utstyr

Det er bindende påmelding 4 uker før kursstart. Etter dette er det kun ved sykdom eller lign. at man kan få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det må være minst 3 deltakere for at kurset gjennomføres.

Kategori:

Kurset er fulltegnet. Ta kontakt om du vil stå på venteliste

Velkommen på spinnekurs

Nød lærer naken kvinne å spinne, heter det. Dette kurset for nybegynnere og litt øvede er for alle som har lyst til å lære spinnekunsten og for de som har litt erfaring fra tidligere, eller for de som vil friske opp gammel kunnskap. Til høsten setter vi opp et fortsettelseskurs der man lærer mer avanserte teknikker.

Kurset går over en helg, til sammen 12 timer. Her får du lære å karde ulla med hånskarder (børste ulla så den blir klar til spinning), bruke kardemaskin og bruke blandebrett til å blande farger. Du får lære ulike spinne og tvinneteknikker ut i fra ønsker og ferdigheter. Man får spunnet og tvunnet flere hesper med to-trådgarn i løpet av kurset. Det blir gjennomgått og forklart hvordan de ulike typer rokker fungerer og hvordan man kan vaske ull og garn, Vi bruker ull direkte fra sauen, fra ulike saueraser og ferdig kardet, ufarget og farget ull/fiber.
Er du nybegynner så gir dette kurset deg en grundig innføring i spinning. De som kan litt fra før får muligheter til å lære flere teknikker.

Kursdeltagere får 15% rabatt på overnatting hos Clarion Hotell Tollboden. Ta kontakt for rabattkode. Det er rimelig parkering i Blichs parkeringshus rett i nærheten. Gratis etter kl. 12.00. på lørdag og gratis hele søndag. Det er tre minutters gangavstand fra togstasjonen i Drammen.