Ecoprint/botanisk trykk på papir og tekstiler 7. og 8. oktober

Ecoprint/botanisk trykk på papir og tekstiler 7. og 8. oktober

kr 2500

Velkommen til et spennende kurs i ecoprint/botanisk trykk.

Dette er teknikker hvor man bruker planter for å få plantetrykk på papir og tekstiler. På dette kurset trykker vi med planter på papir og tekstiler i mindre format. Dette er også noe man kan gjøre hjemme, da man ikke trenger så mye utstyr. Vi skal bruke planter og naturmaterialer som egner seg til trykk og bruke fargematerialer og hjelpemidler/beis for å få forskjellige effekter og bakgrunnsfarger. Det blir en gjennomgang av teori om beising/hjelpemidler og om planter og fargestoffer. Kursdeltakerne kan også ta med plantemateriale om de ønsker det. Dette gir vi informasjon om ved påmelding. Tekstiler som kan være av ull, lin, bomull etc. og papir må deltakerne ta med selv, men vi har både papir og tekstiler til salgs.

Tidspunkt: lørdag 7. oktober 11.00 – 17.00 og søndag 8.oktober 10.00 – 16.00, 2023

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen

Kurspris: 2500,-  inkluderer beis/hjelpemidler, lån av utstyr og fargematerialer. Kursdeltakerne oppfordres til å ta med noe eget plantemateriale i tillegg. Vi informerer i forkant hva som egner seg. Tekstiler og papir er ikke inkludert, men vi har tekstiler og papir til salgs. Kursdeltakerne kan selv ta med seg tekstiler, nytt eller brukt og papir om de ønsker det.

Kurset har en bindingstid på 4 uker før kursstart. Da er det kun ved sykdom eller lign. at man kan få tilbud om et nytt kurs.

Tomt på lager

Kategori: