Farging med planter fra hagen

Farging med planter fra hagen

kr 2400

Velkommen på vårt populære kurs; farging med planter fra hagen. På dette kurset skal vi farge med planter som vi selv kan dyrke i vår egen hage.

Tidspunkt: lørdag 5. august kl. 11.00-17.00 og søndag 6. august kl. 10.00 – 16.00.

Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen, inngang Tordenskioldsgate

Pris: 2500,- inkluderer fargematerialer, beis og hjelpemidler og lån av utstyr. Garn; ullgarn, bomullsgarn eller lingarn etc. må man ta med selv. Man kan også farge med tekstiler i mindre format. Vi har garn til salgs og kursdeltakerne får 10% på garn i forbindelse med kurset.

På kurset blir det teori, demonstrasjoner og mye praktisk utprøving. Kurset tar for seg hvilke planter som egner seg til farging på garn og tekstiler som vi kan dyrke i hagen. Vi går gjennom dyrkningsprosessen, man lærer om fargestoffene i de forskjellige plantene og om hvorfor og hvordan man kan få ulike farger fra enkelte planter.

På dette kurs farger med ferske vaidblader, reseda, stokkrose og mange flere som vi kan dyrke i vår egen hage. Vi får et stort spekter av farger.

Det er 4 ukers bindingstid på kurset. Etter dette kan man kun ved sykdom eller lignende få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det må minimum være 3 deltakere for at kurset  gjennomføres.

Det finnes rimelig parkering i Blichs parkeringshus rett i nærheten, gratis etter kl. 12.00 på lørdag og gratis hele søndag. Kursdeltakere får 15% rabatt på Tollboden hotell, ta kontakt for rabattkode. Det er tre minutters gangavstand fra togstasjonen i Drammen.

 

 

Tomt på lager

Kategori: