Kurs i flerfarget garn med plantefarger- 27. og 28. april

Kurs i flerfarget garn med plantefarger- 27. og 28. april

kr 2600

Opplev gleden av å utforske naturens fargepalett med vårt plantefargingskurs i flerfarget garn.

Dette kurset gir deltakerne muligheten til å utforske et bredt spekter av farger og fargestoffer hentet fra planter samt lære om kjemien bak plantefarging og de ulike fargegruppene plantene inneholder. Vi skal farge med et variert utvalg av planter som blant annet gullris, bjørkeblader, takrør, kochenille, reseda, valnøtt, saflor, stokkrose, blåtre og flere andre for å skape vakre og unike fargekombinasjoner.

I tillegg til å lære om kjemien bak plantefarging, vil vi utforske flere ulike fargemetoder og teknikker for å skape flerfarget garn med nyanser av lilla, rosa, grønt, rødt, brunt, blått og mer. Her er det kun fantasien som setter grenser. Du vil også få kunnskap og inspirasjon som du kan anvende og bygge videre på i din fremtidige utforskning av plantefarging.

Hver deltager vil få muligheten til å farge 15-20 hesper hver seg og oppleve en helg fylt med spenning og læring. Kurset passer både for helt ferske plantefargere og de med erfaring.

Velkommen til en spennende og lærerik helg.

Tid og sted:

  • Lørdag 27. april 2024 kl. 11.00 – 17.00
  • Søndag 28. april 2024 kl. 10.00 – 16.00
  • Sted: Spinnestua, Blichs gate 3, Drammen (inngang Tordenskioldsgate)

Pris og påmelding:

Prisen for kurset er kr 2600,- og Inkluderer fargematerialer, besiemidler/hjelpemidler og lån av utstyr. Garn må man ha med selv, bestille på forhånd hos Spinnestua på mail, eller kjøpe i fysisk butikk. Se nettsiden for utvalg. Det er 10% rabatt på kjøp av garn i forbindelse med kurs.

Overnatting og parkering:

Vi har avtale med Tollboden hotell og kursdeltakere får 15%rabatt ved overnatting. Ta kontakt med oss for rabattkode. Det er parkeringshus rett i nærheten som er gratis etter kl. 12.00 på lørdager og gratis hele søndagen. Spinnestua ligger kun 2 min, gange fra Drammen togstasjon.

Det er bindende påmelding 4 uker før kursstart. Etter dette er det kun ved sykdom eller lignende at man kan få tilbud om et nytt kurs. Forbehold: det må være minst 4 deltakere for at kurset gjennomføres.

Tomt på lager

Kategori: